Baardborstel

Een baardborstel is onmisbaar in jouw scheerroutine. Met een borstel speciaal voor je baard, tem je de haren waardoor je baard er netjes en verzorgt uit ziet. Bij Manandshaving.nl vind je allerlei soorten borstels. Zo vind jij altijd een baardborstel die bij jouw gezichtshaar past. Wil je meer weten over dit essentiële stukje gereedschap? Lees dan snel verder.
Een baardborstel is onmisbaar in jouw scheerroutine. Met een borstel speciaal voor je... Lees verder
Tonen als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Filteren
    • Handige baardkam
    • Met fijne en grove kam
    • Lengte: 9,9 cm
      12,00
    Levertijd 1-5 werkdagen
Tonen als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een baardborstel gebruiken op de juiste manier

Veel mannen gebruiken een baardborstel nadat ze de baardolie hebben aangebracht in hun baard. Waarom? Omdat je met een speciale borstel ervoor zorgt dat alle olie gelijk wordt verdeeld door je haar heen. Hierdoor zorg je ervoor dat ieder stukje van je baard de aandacht krijgt die het verdient. Wil je je gezichtshaar in model brengen? Dan gebruik je een snor- of baardkam.

Met een baardborstel verzorg je je huid en je baard

Als je gebruik maakt van een goede baardborstel, dan verzorg je niet alleen je baardharen maar ook de huid eronder. De borstel masseert als het ware de huid onder je baard. Hierdoor gaat je baard glanzen en ziet het er een stuk verzorgder uit. De borstel gebruik je zo vaak als je wilt, maar we raden aan om de borstel in ieder geval dagelijks te gebruiken.

Ontvang gedegen advies en schaf de juiste borstel aan

Ben jij op zoek naar een kwalitatief hoogstaande borstel om je snor en/of baard mee te verzorgen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan borstels en kies je favoriet. Heb je vragen of wens je advies? Neem contact met ons op via 033 - 47 00 144 of info@manandshaving.nl.