Maandelijkse Archieven: Januari 2021

 1. Top-5 meest populaire pre shave producten

  Top-5 meest populaire pre shave producten

  Het is altijd leuk om in je verkoopdata van de afgelopen 10 jaar te duiken en te analyseren wat wel of niet goed verkoopt. Onlangs hebben we bekeken welke pre shave crèmes of oliën goed verkopen. We hebben een Top-5 samengesteld van de best verkochte pre shave producten. Het gaat om verkoopdata van de periode 2010 t/m 2020 van onze NL-webshop voor Nederland en België. We hebben natuurlijk ook even gekeken naar de cijfers van 2020. En hier zien we exact dezelfde top-5.

  Wat is een pre shave?

  We hebben het vaker gezegd: 'Een preshave product hoeft niet maar kan een bijdrage leveren aan extra scheercomfort.' Een goede voorbereiding vooraf, zorgt uiteindelijk voor minder ellende achteraf. Tsja, dat is natuurlijk met heel veel dingen in het leven. Dus dat geldt ook voor het scheren. Een preshave product zorgt voor extra bescherming tijdens het scheren. Hierdoor heb je minder kans op scheerirritaties tijdens en na het scheren.

  Als je een dr

  Lees meer »
 2. De voordelen van synthetische scheerkwasten

  De voordelen van synthetische scheerkwasten

  Natscheren en scheerkwasten

  De laatste jaren zijn gelukkig steeds meer mannen gaan natscheren. En dat is ook niet zo gek. Natscheren is gewoon lekker. Het voelt schoon, fris en glad. Het hoort bij het ochtendritueel. Na het scheren ben je klaar voor de strijd op de werkvloer. Als je gaat natscheren met scheerzeep of scheercrème dan heb je een scheerkwast nodig. Er is een enorm aanbod. Scheerkwasten van dassenhaar of varkenshaar en ook steeds meer scheerkwasten met synthetische haren. In deze blog zetten we de voordelen van synthetische scheerkwasten op een rijtje.

  Waarom zou je een synthetische scheerkwast moeten kopen?

  De

  Lees meer »
 3. Voor of na het scheren douchen? Wat is het beste?

  Voor of na het scheren douchen? Wat is het beste?

  Scheren en douchen

  Regelmatig krijgen we vragen van onze klanten wat nu het beste is rondom het scheren en douchen. Moet je nu vooraf het scheren douchen? Of kun je beter na het scheren douchen?

  Zoals we vaker roepen: 'Je moet helemaal niets!' Iedereen heeft zijn eigen ochtendritueel en elke huid is weer anders. Wat voor jou het beste werkt is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en je huid- en baardtype. In deze blog hebben we de voordelen en nadelen voor je op een rijtje gezet.

  Moet je voor of na het scheren douchen?

  Wat is het voordeel van eerst douchen en dan scheren? Door het warme douchewater gaan de huidporiën open staan en worden baardharen zachter en zachter. Hoe zachter de baardharen, hoe makkelijker het scheren gaat. En hoe gladder het scheerresultaat. Achteraf heb je ook minder last van scheerirritaties. Vergelijk het maar met de warme handdoek van de barbier ter voorbereiding

  Lees meer »
 4. Hoe voorkom je razor burn na het scheren?

  Hoe voorkom je razor burn na het scheren?

  Heb jij ook last van irritante scheerirritaties?

  Veel mannen hebben dagelijks last van razor burn tijdens en na het scheren. Razor burn of scheerbrand is een tijdelijke irritante huidirritatie die wordt veroorzaakt door het scheren. De meest voorkomende symptomen zijn een branderig of schraal gevoel na het scheren en een rode licht geschaafde huid. Deze irritaties kunnen soms één of twee dagen lang na het scheren aanhouden. De vraag is natuurlijk wat zijn de oorzaken en hoe kan je het voorkomen?

  Wat zijn de oorzaken van razor burn?

  Veel mannen hebben een hekel aan het scheren. Waarom? Omdat ze veel last hebben van scheerirritaties tijdens of na het scheren. Scheren is bij wijze van spreken een dagelijkse marteling. Sommige denken zelfs dat het bij het scheren hoort en lopen jarenlang rond met deze rode vlekken en huiduitslag. Na het scheren worden er allerlei zalfjes en crèmes gebruikt om

  Lees meer »