Maandelijkse Archieven: Maart 2022

 1. 10 beste scheerscenes in films

  10 beste scheerscenes in films

  Klassiek natscheren is mannelijk, spannend en sexy

  Voor veel mannen is scheren een dagelijkse ochtendroutine. Een ritueel waar je niet altijd bij stil staat. Tsja, in de ochtend ben je nog niet 100% wakker. Scheren doet men vaak op de 'automatische piloot'. Even een wolk schuim op het gezicht doen en snel met het scheermes volgens je vaste scheerbanen scheren. Schoonspoelen, after shave en 'klaar is Kees'. Hoe anders is dat vaak in films. In films weten acteurs het scheren 'lading' te geven. Scheren is een kunstzinnige uiting. In veel gevallen gaat het uiteraard om klassiek natscheren: scheerschuim, scheerkwast en scheermes. Klassiek natscheren is een ritueel. Het is op en top mannelijk, spannend en sexy. We hebben 10 leuke, fantastische en bekende scheerscenes in kaart gebracht.

  Waarom is klassiek natscheren mannelijk, spannend en sexy

  Filmmakers kiezen meestal voor het klassieke natscheren. Waarom? Het

  Lees meer »
 2. 10 tips voor minder plastic in je badkamer

  10 tips voor minder plastic in je badkamer

  Voorkom plastic soup in je badkamer

  Als je even rond kijkt in je badkamer dan staat het waarschijnlijk helemaal vol met plastic potjes, tubes, spuitbussen en flacons. Ook je multiblade cartridge mesje bevat plastic. Sommige tandpasta's van de bekende drogisterijmerken bevatten vreemd genoeg zogenaamde microplastics. 'Huh', ja je leest het goed: plastic in tandpasta. Na gebruik verdwijnt het allemaal in het afval of in het riool. Steeds meer mannen willen af van al dat plastic. In deze blog hebben we 10 super handige tips en productadviezen om het plastic gebruik in de badkamer te verminderen.

  Er zullen hoogst waarschijnlijk enkele mensen zeggen: 'Je helemaal niet scheren en verzorgen voorkomt 'plastic soup' in de badkamer.' Maar wij gaan er gemakshalve van uit dat onze klanten wél aan verzorging doen. 

  Tip 1: Scheer klassiek

  Gooi die spuitbus met kant-en-klare-scheerschuim weg en stap over op klassiek natscheren.

  Lees meer »
 3. Top-5 double edge scheermesjes

  Top-5 double edge scheermesjes

  Populaire scheermesjes

  Zoals jullie weten zijn we in 2009 gestart met de verkoop van de double edge scheermesjes en de safety razor.  In het begin was dit type scheersysteem nog niet super populair. De afgelopen jaren ontdekken steeds meer mannen het en stappen over van het cartridge multi-blade naar de safety razor. Steeds meer mannen zijn enthousiast over de scheereigenschappen. Het scheermes is zelfs zo populair aan het worden dat zelfs de bekende grote scheermesmerken de safety razor hebben geherintroduceerd in de retailmarkt. We hebben weer even zitten spitten en graven in onze verkoopdatabase en een top-5 meest populaire scheermesjes samengesteld.

  Top-5 double edge scheermesjes

  Het DE-scheermesje is een wereldwijd universeel scheersysteem: de vorm en afmetingen

  Lees meer »