Maandelijkse Archieven: Augustus 2022

  1. Welke deodorant zorgt voor welriekende droge oksels

    Welke deodorant zorgt voor welriekende droge oksels

    Wat doen we onder de oksels?

    Laten we er niet omheen draaien. Na een dag keihard werken of een uurtje sporten ruikt het onder je oksels niet altijd even fris. Natte zweetplekken op je mooie pas gestreken hagelwitte of je favoriete blauwe overhemd voelt ook niet prettig aan en wil je eigenlijk voorkomen. In deze blog zetten wij alle deodorants op een rijtje en leggen we uit hoe je voor heerlijk ruikende en droge oksels kan zorgen.

    Deodorant versus anti-transpirant

    Een deodorant verdoezelt of neutraliseert de lichaamsgeurtjes onder de oksels. Deodorants zijn vaak geparfumeerd en zorgen voor een langdurige frisheid en een unieke geur. Het verminderd niet het transpireren. Dus na een dag zware arbeid heb je nog steeds klotsende oksels. Een anti-transpirant gaat een stap verder door het zweten onder controle te houden. Een anti-transpirant bevat vaak aluminiumzouten

    Lees meer »
  2. Hoe moet ik mijn kale hoofdhuid scheren en verzorgen?

    Hoe moet ik mijn kale hoofdhuid scheren en verzorgen?

    Waarom moet ik trots zijn op mijn kaalheid?

    Het is geen leuke boodschap, maar 8 op de 10 mannen heeft vroeg of laat te maken met haaruitval of kaalheid. Het is natuurlijk wel even schrikken in geval van je eerste haarverlies. Bij veel mannen is er ook sprake van ongeloof, onzekerheid of schaamte. Je kan natuurlijk jarenlang hier onzeker over voelen maar je kan ook met trots je nieuwe kaalheid accepteren. Je kan je kale hoofd als nieuwe verworven mannelijkheid uitdragen. Het wordt onderdeel van je nieuwe ik. Door het perfect te onderhouden en verzorgen hoort het kale hoofd net zo goed bij je uiterlijk als bijvoorbeeld je snor en baard. In deze blog vertellen we alles over het scheren en verzorgen van je hoofdhuid.     

    Het verhaal van Dennis Baltzer van Better be Bold

    Zonder dat je het in het begin in de gaten hebt wordt je haar dunner en dunner. Meestal begint het bovenin

    Lees meer »