Maandelijkse Archieven: December 2022

 1. De top 5 ongeparfumeerde scheerproducten

  De top 5 ongeparfumeerde scheerproducten

  Heb je een gevoelige huid, gebruik dan een ongeparfumeerd scheerproduct

  Regelmatig spreken wij klanten die veel last hebben van vervelende en hardnekkige scheerirritaties. Meestal heeft men een gevoelige of droge huid en irritaties na het scheren. Je moet dan denken aan een droge schrale trekkerige huid of rode branderige vlekken. Zoals we vaker hebben verteld, kan je veel irritaties verminderen of voorkomen door anders te scheren, of over te stappen naar de safety razor en of een ongeparfumeerd scheerproduct te gebruiken. Veel huidirritaties worden veroorzaakt door de toegevoegde geur- of parfumbestanddelen in scheerschuim, scheerzeep en after shave balm. Tsja, we houden nu eenmaal van geurtjes en daarom stoppen fabrikanten geurbestanddelen in hun verzorgingsproducten. Maar heb je veel last van scheerirritaties dan is ons advies: 'Hoe saaier, hoe beter'.

  Omdat het altijd onzeker is wat precies de oorzaak is van jouw scheerirritatie kan je het beste

  Lees meer »
 2. De 5 populairste goede voornemens voor scheren en baardverzorging

  De 5 populairste goede voornemens voor scheren en baardverzorging

  Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar?

  Ondanks dat lijstjes met goede voornemens een beetje cliché zijn, hebben we toch een opsomming gemaakt van de 5 meest populaire voornemens. Deze goede bedoelingen voor het nieuwe jaar komen niet zomaar uit de lucht vallen. Nee, we horen dagelijks dit van onze klanten. Zijn dit ook jouw goede voornemens?

  Overstappen naar de safety razor

  Eigenlijk is dit geen nieuwe goede voornemen meer. Al sinds enkele jaren zien wij dat heel veel mannen overstappen van het multi-blade cartridge scheermes naar de safety razor. Regelmatig horen wij van klanten dat zij de dure Gillette of Wilkinson scheermesjes belachelijk duur vinden. Vervolgens gaat men op internet op zoek naar een alternatief en stuit men op het veiligheidsscheermes. Op diverse scheerfora leest men veel enthousiaste verhalen van gebruikers of men bekijkt op Youtube de vele filmpjes van

  Lees meer »