Meer reviews over scheermessen

Dagelijks worden veel scheermessen op onze webshop beoordeelt door onze klanten. Wij waarderen het enorm dat klanten de moeite nemen om onze scheer- en baardproducten te reviewen. Elke review is nuttig voor ons maar uiteraard ook zinvol voor andere klanten. We hebben enkele leuke, grappige en zinvolle reviews per categorie op een rijtje gezet. Alle productbeoordelingen op onze webshop zijn echte reviews van echte klanten.

We hebben diverse beoordelingen van verschillende type scheermessen op een rijtje gezet, zoals safety razors en open scheermessen. Graag willen wij alle beoordelaars bedanken voor het kopen en beoordelen van deze scheerproducten

Edwin Jagger double edge safety razor Barley chroom

Review 1
Ligt prima in de hand en doet wat het moet doen goede kwaliteit.

Feather double edge safety razor Popular vlindersluiting

Review 1
De mesjes zijn top van Feather. Het dure mes schijnt erg goed te zijn. Dan is dit matig. Zeker vergeleken met de Merkur 23C.

Review 2
Vergeleken met de Merkur 23C een matige prestatie.

Review 3
Tijdje terug gekocht maar doet prima zijn werk voor het geld als het even snel moet en de straight razor duurt te lang is dit het beste.

Guardenza shavette scheermes met etui

Review 1
Ik scheer mijzelf al jaren met een dubbel edge safety razor. Af en toe een bezoekje aan de barbier waar ik geschoren ben met een open scheermes. Ik durfde het nog niet aan om direct een open scheermes te kopen, daarom voor de goedkopere oplossing gekozen, de shavette. Het is een fijn shavette, mooi ook om te zien. Wel erg wennen qua scheren, je kunt geen foutje veroorloven. Toch ben ik erg positief over dit shavette.

Review 2
Mes met een prima prijs/prestatie verhouding. Prima opstap naar het serieuze open scheren. Natuurlijk een agressief mes en bloedscherp. Voorzichtig mee omgaan en rustig je techniek opbouwen is een must. Aanrader.

Merkur 38C double edge safety razor

Review 1
Voor mij is dit mijn eerste veiligheidsmes. Ik gebruik deze nu ongeveer 3 weken en de resultaten zijn verbluffend. Door het wat zwaardere gewicht ligt deze heerlijk in de hand en druk uitoefenen tijdens het scheren is helemaal niet nodig.

Review 2
Voor mij een heel fijn scheermes. Fijne balans en scheert erg prettig. Doordat hij wat zwaarder is werkt het gewicht lekker mee bij het scheren. Zeker een aanrader!

Review 3
Ligt enorm lekker in de hand door het gewicht. Scheert als vanzelf omdat je het mes er alleen maar tegen je huid hoeft te zetten en de zwaartekracht doet de rest. Gebruik deze in combinatie met de Feather double edged scheermesjes, Proraso pre-shave crème (voor de droge huid) en scheercrème van DR Harris (Sandalwood). En natuurlijk de tips van Man and Shaving hoe het goed te doen.

Review 4
Heb dit perfecte stukje gereedschap al enkele jaren en wil nooit meer iets anders! Perfectie tot op het hoogste niveau! Door het gewicht licht het goed in de hand en gaat hij als vanzelf over de huid! Mild edoch effectief voor weerbarstige stugge haren! Ook erg geschikt voor nek en hoofdharen. Ook zeer geschikt voor de beginnende nat scheerder, maar pas op eenmaal gewend aan dit stukje perfectie en wil je nooit iets anders meer!

Review 5
Ziet er goed uit, ligt goed in de hand en door het gewicht scheert dit scheermes als vanzelf. Ik heb me nu drie keer geschoren en geen enkel sneetje of zelfs maar irritatie. Voor mij nooit meer Mach3!