Merkur Futur double edge safety razor matchroom
Merkur Futur double edge safety razor matchroom Merkur Futur double edge safety razor matchroom Merkur Futur double edge safety razor matchroom Merkur Futur double edge safety razor matchroom

Merkur Futur double edge safety razor matchroom

Direct leverbaar
 75,00


Meisterwerke in Stahl - Dovo Merkur is de scheermessen fabrikant uit Solingen. Dovo Merkur produceert topkwaliteit klassieke en moderne scheermessen. Een scheermes van Dovo Merkur is een precisie instrument voor efficiënt en comfortabel scheren.

Productinformatie
Topkwaliteit veiligheidsscheermes uit Solingen. Innovatief en industrieel design. De hoek van het scheermesje is instelbaar en kan worden afgestemd op de persoonlijke scheertechniek. Geschikt voor normale/zware baardgroei.

Door het draaimechanisme in het handvat kan de hoek van het scheermesje heel eenvoudig worden ingesteld. Het heeft totaal 5 standen en dus 5 verschillende scheereigenschappen. Stand 1 is mild scheren en stand 5 heeft de meest agressieve scheereigenschap.Het klikmechanisme van de scheerkop zorgt voor makkelijk en vlot verwisselen van scheermesjes.

Het klassieke scheermes is helemaal weer terug. Veel mannen scheren zich het liefst met dit scheermes.

Gebruik
Eerst goed de baardharen inzepen, hou het scheermes onder een hoek van ca. 30 graden ten opzichte van de huid, druk het mes licht op de huid en scheer met de baardharen mee. Bij het nekgedeelte trek de huid strak met de andere hand.

Materiaal en specificaties
Verchroomd metaal, matchroom
Lengte handvat: 9,5 cm
Totaal gewicht: 124 gr

Meer informatie
Merk Merkur
Art.nr. MER_90700002
EAN-nummer 4045284011720
Type scheerkop Instelbare scheerkop
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Merkur Futur double edge safety razor matchroom
Jouw waardering