Merkur Progress klassiek scheermes
Merkur Progress klassiek scheermes Merkur Progress klassiek scheermes Merkur Progress klassiek scheermes Merkur Progress klassiek scheermes Merkur Progress klassiek scheermes

Merkur Progress klassiek scheermes

Direct leverbaar
 60,00


Meisterwerke in Stahl - Dovo Merkur is de scheermessen fabrikant uit Solingen. Dovo Merkur produceert topkwaliteit klassieke en moderne scheermessen. Een scheermes van Dovo Merkur is een precisie instrument voor efficiënt en comfortabel scheren.

Productinformatie
Topkwaliteit klassiek scheermes uit Solingen. De hoek van het scheermesje is instelbaar. Inclusief gratis set DE-scheermesjes. Dit scheermes heeft een gesloten kam. Geschikt voor de normale/zware baardgroei.

De hoek van het scheermesje is instelbaar en kan worden afgestemd op de persoonlijke scheertechniek.

Veel mannen scheren zich het liefst met een klassiek scheermes. Het scheert prettiger, voorkomt ingegroeide haren en de scheermesjes zijn vele male goedkoper dan de moderne scheermesjes.

Gebruik
Eerst goed de baardharen inzepen, hou het scheermes onder een hoek van ca. 30 graden ten opzichte van de huid, druk het mes licht op de huid en scheer met de baardharen mee. Bij het nekgedeelte trek de huid strak met de andere hand.

Materiaal en specificaties
Verchroomd metaal
Lengte handvat: 8 cm
Totaal gewicht: 91 gr

Meer informatie
Merk Merkur
Art.nr. MER_90570001
EAN-nummer 4045284011263
Type scheerkop Instelbare scheerkop
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Merkur Progress klassiek scheermes
Jouw waardering