Veertien dagen bedenktijd

Bij Manandshaving.nl/be kan je een artikel binnen 14 werkdagen na datum van ontvangst retourneren. Na je telefonische of schriftelijke retourmelding heb je nog eens 14 werkdagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Het is wel van belang in verband met hygiënische reden dat scheer-, huidverzorgings-, cosmetica-, haarverzorgings- en haarstylingproducten compleet, ongeopend en ongebruikt zijn en nog in de originele en onbeschadigde verpakking zitten. Het gaat hier om reinigingszeep of -gel, scheerzeep, scheercrème, scheergel, scheerlotion, (scheer)schuim, (pre shave)olie, after shave (balm), parfum, shampoo, conditioner, haargel, deodorant, scheermeshouder, scheermesjes en scheerkwasten.

Het is wel van belang dat het product zover redelijkerwijs mogelijk is nog in de ongeopende, originele en onbeschadigde verpakking zit.

Je kan eventueel met behulp van het formulier voor herroeping van je bestelling, op de achterkant van de meegeleverde Pakbon, je bestelling herroepen en retourneren.

Uitzonderingen

Geretourneerde artikelen worden altijd door ons beoordeeld. In de volgende gevallen kunnen wij een schadevergoeding bij jou in rekening brengen (wij kunnen deze schadevergoeding inhouden op het reeds door jou betaalde orderbedrag):

  • artikelen die beschadigd of incompleet en niet meer verkoopbaar zijn;
  • 27 april (Koningsdag)
  • artikelen waarvan de plastic zegeling is beschadigd of verwijderd;
  • indien niet de juiste retourprocedure wordt opgevolgd.

Restitutie

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending worden zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen gerestitueerd. Deze termijn van 14 dagen gaat in vanaf het moment dat je ons op de hoogte heb gesteld om het betreffende artikel te retourneren.

Na ontvangst en goedkeuring van het geretourneerde artikel wordt het orderbedrag van het geretourneerde artikel van de betreffende bestelling gerestitueerd op jouw rekening. Indien het totale orderbedrag van de betreffende bestelling na restitutie onder de € 45, - uit komt, worden de standaard verzendkosten van € 3, 95 (België: € 4,95; Luxemburg: € 5,95) ingehouden op het te restitueren bedrag.

Gratis retourneren en retourvoorwaardenL

Manandshaving.nl/be heeft een speciaal Antwoordnummer voor retourzendingen. Dus retourneren kost je niets. De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor rekening van Manandshaving.nl/be.

Vanuit België kan je geen gebruik maken van dit Antwoordnummer. In dit geval zijn de portikosten voor je eigen rekening.

Neem contact op met Manandshaving.nl/be als je de bestelling wil retourneren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Manandshaving.nl/be is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retour gezonden artikelen. Vraag daarom altijd aan je verzender om een traceercode en bewaar deze goed.

  • Postadres
  • Manandshaving.nl/be
  • Amsterdamsestraatweg 43-A1
  • 1411 AX NAARDEN