Pre shave

De ultieme irritatiepreventie. Gebruik vooraf het scheren een pre shave product. Een pre shave olie of gel zorgt voor optimale scheercondities. Voor comfortabel scheren. Heb je een zware baardgroei of een droge huid? Gebruik dan altijd eerst een pre shave als extra bescherming.

De ultieme irritatiepreventie. Gebruik vooraf het scheren een pre shave product. Een pre... Lees verder
Tonen als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Filteren
    • Bereidt de huid voor op het scheren
    • Licht geparfumeerd
    • Voor de gevoelige huid
     23,95
    Op voorraad
Tonen als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruik pre shave

Preshave crème of olie breng je aan met de hand vooraf het scheren. Goed verdelen en inmasseren. Niet afspoelen. Vervolgens de scheerschuim er over heen aanbrengen. Het zorgt voor een dunne film op de huid. Scheermes en scheerzeep of -crème kunnen de huid irriteren. Een pre shave beschermt de huid tegen scheermes en scheerschuim.

Pre shave soorten

Er zijn preshave crèmes en oliën. Een crème is vaak een emulsie van water en oliën. Pre shave olie is een blend van diverse essentiële oliën, zoals Jojoba olie, Castorolie en Bergamotolie. Er zijn geparfumeerde en ongeparfumeerde scheermaterialen. Heb je een droge of gevoelige huid? Gebruik dan een neutraal en ongeparfumeerd product. Populaire geparfumeerde pre shave producten bevatten Sandelhout, Menthol, Eucalyptus of Citrus.

Pre shave merken

De bekende scheermerken verkopen allemaal een pre shave. Het Italiaanse Acca Kappa heeft een mooie preshave gel. Het Belgische Baume.be en Amerikaanse Anthony Logistics en Zirh verkopen scheerproducten speciaal voor de gevoelige huid. De grote klassieke Engelse scheermerken DR Harris, Taylor of Old Bond Street en Truefitt and Hill hebben diverse pre shave crèmes en oliën met uiteenlopende geuren. De Ultimate Comfort Preshave olie van Truefitt and Hill is zeer populair. Het Engelse Edwin Jagger heeft een preshave crème met Menthol en Eucalyptus. Wereldberoemd zijn de Menthol & Eucalpytus, Groene Thee en Sandelhout preshave crèmes van het Italiaanse Proraso. Het Amerikaanse eShave verkoopt diverse pre shave oliën in een handige flacon met doseerknop. The Gentry Grooming Co uit Engeland heeft een hele mooie preshave olie met Munt en Zwarte Peper erin.

Meer informatie over scheren en huidverzorging.