TIMOR klassiek scheermes Vintage Walnoothout handvat
TIMOR klassiek scheermes Vintage Walnoothout handvat TIMOR klassiek scheermes Vintage Walnoothout handvat TIMOR klassiek scheermes Vintage Walnoothout handvat

TIMOR klassiek scheermes Vintage Walnoothout handvat

Direct leverbaar
 85,50


Scharfe Sachen sind unsere Spezialität - is sinds 1920 het motto van Giesen & Forsthoff uit Solingen. De bekende fabrikant van de innovatieve TIMOR klassieke double edge scheermessen en open scheermessen. Een TIMOR scheermes is het perfecte gereedschap voor een perfect scheerresultaat.

Productinformatie
Dit robuuste veiligheidsscheermes is pure vintage. Voor een ouderwets comfortabele en gladde scheerbeurt. Geschikt voor lichte/normale baardgroei. Made in Germany.

Een perfect uitgebalanceerd scheermes. Ligt prettig in de hand. De scheerkop van het scheermes is een gesloten kam. Inclusief 1 set van 10 TIMOR double edge scheermesjes.

Gebruik
Eerst goed de baardharen inzepen, hou het scheermes onder een hoek van ca. 30 graden ten opzichte van de huid, druk het mes licht op de huid en scheer met de baardharen mee. Bij het nekgedeelte trek de huid strak met de andere hand.

Materiaal en specificaties
Verchroomd metaal
Materiaal handvat: Walnoothout
Lengte handvat: 10 cm
Totaal gewicht: 82 gr

Meer informatie
Merk TIMOR
Art.nr. TIM_1361
Type scheerkop Gesloten kam
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:TIMOR klassiek scheermes Vintage Walnoothout handvat
Jouw waardering