Muhle klassiek scheermes zwart chroom
Muhle klassiek scheermes zwart chroom Muhle klassiek scheermes zwart chroom Muhle klassiek scheermes zwart chroom Muhle klassiek scheermes zwart chroom

Muhle klassiek scheermes zwart chroom

Direct leverbaar
 34,50


Als je van strak, modern en luxe design houdt. Dan kies je voor de scheerkwasten en scheermessen van Mühle. Mühle is Duitse topkwaliteit. De producten worden van de aller beste materialen gefabriceerd.

Productinformatie
Klassiek scheermes of krabbertje voor comfortabel scheren en een glad scheerresultaat. Stijlvol scheermes met gesloten kam voor double edge scheermesjes. Geschikt voor lichte/nromale baardgroei.

Het klassieke scheermes is helemaal weer terug. Veel mannen scheren zich het liefst met dit scheermes. Het scheert prettiger, voorkomt ingegroeide haren en de scheermesjes zijn vele male goedkoper dan de moderne scheermesjes.

Gebruik
Eerst goed de baardharen inzepen, hou het scheermes onder een hoek van ca. 30 graden ten opzichte van de huid, druk het mes licht op de huid en scheer met de baardharen mee. Bij het nekgedeelte trek de huid strak met de andere hand.

Na een paar keer oefenen wil je niets liever meer dan scheren met het klassieke scheermes.

Materiaal en specificaties
Kunststof en verchroomd metaal
Lengte handvat: 8,5 cm
Gewicht: 62 gr

Meer informatie
Merk Mühle
Art.nr. MUH_R106
EAN-nummer 4028982012404
Type scheerkop Gesloten kam
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Muhle klassiek scheermes zwart chroom
Jouw waardering