Garantie

Garantie

Manandshaving.nl/be staat voor deugdelijke producten. Daarom is bij normaal gebruik de wettelijke garantie van toepassing. Je mag verwachten dat een door ons geleverd artikel naar de redelijke verwachtingen fungeert. Mocht het bestelde product defect raken, dan kan je natuurlijk ook op ons rekenen.

Uiteraard zorgt Manandshaving.nl/be ervoor dat je alleen perfecte en onbeschadigde artikelen ontvangt. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan je het beschadigde artikel eventueel retourneren.

In geval van een beschadigd of defect product, neem dan gerust met ons contact op. Wij zullen je een passende oplossing bieden.

Geldigheid garantie

De garantietermijn op scheerkwasten, scheermessen en scheersets bedraagt één jaar na datum van ontvangst. Dit doet niks af aan de wettelijke garantie. De garantie geldt uitsluitend voor bij normaal gebruik defecte artikelen.

Stappenplan garantie beschadigde artikelen

  • Neem na ontvangst van het beschadigde artikel direct contact op met onze klantenservice op telefoonnummer (voor Nederland) 033 - 47 00 144 of (voor België) 03 - 80 84 498 of via info@manandshaving.nl.
  • Manandshaving.nl/be stuurt zo snel mogelijk een e-mail met een toelichting van de retourprocedure.
  • Geef duidelijk aan wat de reden van retour is en vul je rekeningnummer in op de achterkant van de Pakbon. Vergeet niet deze Pakbon mee te sturen.
  • Retourneer het betreffende product in de originele verpakking (indien mogelijk).
  • Manandshaving.nl stuurt zo snel mogelijk het vervangende artikel. De kosten voor verzending van het vervangende artikel zijn voor rekening van Manandshaving.nl/be

Kosten retourneren en retourvoorwaarden

Manandshaving.nl/be heeft een speciaal Antwoordnummer voor retourzendingen. Dus retourneren kost je niets. De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor rekening van Manandshaving.nl.

Neem contact op met Manandshaving.nl/be als je je bestelling wil retourneren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Manandshaving.nl/be is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retour gezonden artikelen. Vraag daarom altijd aan je verzender om een traceercode en bewaar deze goed.