Retourneren

Veertien dagen bedenktijd

Bij Manandshaving.nl/be kan je een artikel binnen 14 dagen na datum van ontvangst retourneren. Na je telefonische of schriftelijke retourmelding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Het is wel van belang in verband met hygiënische reden dat scheer-, huidverzorgings-, cosmetica-, haarverzorgings- en haarstylingproducten compleet, met onverbroken verzegeling en ongebruikt zijn en nog redelijkerwijs mogelijk in de originele en onbeschadigde verpakking zitten. Het gaat hier om reinigingszeep of -gel, scheerzeep, scheercrème, scheergel, scheerlotion, (scheer)schuim, (pre shave)olie, after shave (balm), parfum, shampoo, conditioner, haargel, deodorant, scheermeshouder, scheermesjes en scheerkwasten.

Het is wel van belang dat het product zover redelijkerwijs mogelijk is nog in de ongeopende, originele en onbeschadigde verpakking zit.

Je kan eventueel met behulp van het formulier voor herroeping (Europees modelformulier voor herroeping) van je bestelling, op de achterkant van de meegeleverde Pakbon, je bestelling herroepen en retourneren.

Uitzonderingen

Indien je een product of bestelling niet conform onze retourinstructies terugzendt, kunnen wij de kosten hiervan in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. Geretourneerde artikelen worden altijd door ons beoordeeld. In de volgende gevallen kunnen wij een schadevergoeding bij jou in rekening brengen (wij kunnen deze schadevergoeding inhouden op het reeds door jou betaalde orderbedrag):

  • artikelen die beschadigd of incompleet en niet meer verkoopbaar zijn;
  • artikelen waarvan de plastic zegeling is beschadigd of verwijderd.

Restitutie

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending worden zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen gerestitueerd. Deze termijn van 14 dagen gaat in vanaf het moment dat je ons op de hoogte heb gesteld om het betreffende artikel te retourneren. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Indien het totale orderbedrag van de betreffende bestelling na restitutie onder de € 45,- uit komt, worden de standaard verzendkosten van € 3,95 (België: € 4,95; Luxemburg: € 7,95) ingehouden op het te restitueren bedrag.

Gratis retourneren en retourvoorwaarden

Manandshaving.nl/be heeft een speciaal Antwoordnummer voor retourzendingen. Dus retourneren kost je niets. De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor rekening van Manandshaving.nl/be. Indien je geen gebruik maakt van het antwoordnummer, zijn de directe kosten voor het terugzenden van de goederen voor jouw rekening.

Vanuit België kan je geen gebruik maken van dit Antwoordnummer. In dit geval krijg je van ons een e-mail met een retourneeradresetiket. Met behulp van dit adresetiket kan je de bestelling gratis retourneren.

Neem contact op met Manandshaving.nl/be als je de bestelling wil retourneren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Manandshaving.nl/be is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retour gezonden artikelen. Vraag daarom altijd aan je verzender om een traceercode en bewaar deze goed.

Postadres
Manandshaving.nl/be
Amsterdamsestraatweg 43-A1
1411 AX NAARDEN