Voor het scheren & reinigen

Een fris en comfortabel scheerresultaat begint met een goede reinigingsbeurt. Bereid de huid voor op het scheren! Voorkom scheerirritaties of een droge huid. Reinig en verfris de huid met een pH-neutrale reinigingsgel. Optimale gezichtsreiniging voor mannen.
Een fris en comfortabel scheerresultaat begint met een goede reinigingsbeurt. Bereid de... Lees verder
Tonen als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Filteren
    • Reinigt en verfrist
    • Ongeparfumeerd
    • Geschikt voor gevoelige en droge huid
     16,50
    Op voorraad
Tonen als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruik reinigingsgel

Reinig vooraf het scheren nooit met een gewone handzeep. Zeep is sterk basisch en zorgt voor een droge huid. Gebruik altijd een pH-neutrale reigingsgel. Deze producten laten je huid met rust. Een reinigingsgel breng je aan op de vochtige huid, licht inmasseren en vervolgens goed afspoelen met water.

Reinigingsgel merken

De bekende scheermerken verkopen allemaal gezichtsreiniging voor mannen. Het Italiaanse Acca Kappa heeft zowel een neutrale reingingsgel als een frisse tonic. Het Amerikaanse Anthony en Zirh verkopen diverse producten voor gezichtsreiniging. Voor zowel de normale als vette huid. Het Zweedse huidverzorgingsmerk voor mannen Recipe for Men heeft een reinigingsgel speciaal voor de gevoelige huid. Het Engelse Men-Ü heeft een reinigingsproduct dat heerlijk ruikt naar munt. HeadBlade, het Amerikaanse scheermerk voor het kaal scheren van je hoofd, heeft een speciale reinigingslotion voor de hoofdhuid.